Onze diensten

P.J. Verwaal is een hoveniersbedrijf in Voorthuizen gelegen in de provincie Gelderland. We zijn écht gek op buiten werken en onze lievelingskleur is natuurlijk groen. Wij als hovenier ontwerpen, onderhouden en leggen kwaliteitstuinen aan in heel Nederland. Daarnaast zijn wij ook in te schakelen voor bestratingen rondom uw bedrijf of huis.

Waar bent u naar opzoek?

Tuinaanleg

Uw tuin wordt met de grootste zorg aangelegd. Het is daarbij dan ook zeer belangrijk dat alle werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd en daarom houd ik dit graag in eigen hand.

Bestrating

Wij beschikken over een ruime ervaring als het gaat om het aanleggen van terrassen, opritten en elk ander denkbaar straatwerk.

Houtwerk

Er is ook veel mogelijk met hout voor in uw tuin. Van het plaatsen van schuttingen en tuinhuisjes tot pergola’s en veranda’s.
Wij werken ook samen met Hip met Hout. Neem daar is een kijkje!

Onderhoud

Een mooie tuin moet vooral mooi blijven. Daarom is regelmatig onderhoud nodig. Heeft u hier geen tijd voor of is uw tuin te groot, dan nemen wij u dit graag uit handen.

Ervaring en vakmanschap

Ruim 15 jaar ervaring in het aanleggen van tuinen, straatwerk, houtwerk en alles wat daarbij komt kijken.

Betrouwbaar

Tussen het voorstel en akkoord voor een project worden er duidelijke afspraken gemaakt. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Hoe wij te werk gaan als hovenier

P.J. Verwaal Hoveniers uit Voorthuizen heeft al ruim 15 jaar ervaring in het aanleggen van tuinen, straatwerk en alles wat hierbij komt kijken en dat zowel particulier als bedrijfsmatig. Wij als hovenier helpen u graag verder met het realiseren van droom tuin.

Nummer 1

Bespreken van uw wensen

Door middel van een (telefonische) afspraak bespreken nemen wij uw wensen met u door. Met uw wensen kijken wij naar de mogelijkheden.

Nummer 2

Aan de slag met een voorstel

Aan de hand van uw wensen en onze mogelijkheden wordt er een voorstel en een planning gemaakt en deze wordt aan u gepresenteerd.

Nummer 3

Uitvoeren van uw wensen

Wanneer er een akkoord is op het gepresenteerde voorstel dan gaan wij direct aan de slag op de afgesproken planning.