Uw hovenier in Barneveld

P.J. Verwaal is een hoveniersbedrijf uit de regio Gelderland. Wij ontwerpen, onderhouden en leggen kwaliteitstuinen aan in heel Nederland. Ook voor bestratingen en onderhoud van tuinen kunt u bij ons terecht.

Hoveniersbedrijf PJ Verwaal: aanleggen en onderhouden van tuinen in Barneveld, Voorthuizen, Stroe, Terschuur en de rest van Nederland.

Hovenier Barneveld project 1
Hovenier Barneveld project 2

Uw hovenier in de regio Barneveld

Bent u op zoek naar een hovenier in Barneveld? Hoveniersbedrijf PJ. Verwaal doet al ruim 15 jaar werkzaamheden in Barneveld. Wij zijn een full-service hoveniersbedrijf die zich richt op het ontwerpen, aanleggen, onderhouden van tuinen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het aanleggen van sierbestrating, terrassen, tuinpaden, opritten, borders en schuttingen.

Tuinontwerp

Een ontwerp van een tuin begint natuurlijk bij ideeën. Het kan voorkomen dat u al helemaal voor ogen heeft hoe het eindresultaat eruit moet komen te zien. Wij nemen dan graag al uw wensen met u door en aan de hand daarvan maken wij een tekening/schets van uw tuin. Heeft u nog niet helemaal uitgedacht hoe het eindresultaat er uit moet komen te zien? Dan kunnen wij u voorzien van professioneel advies. Samen komen we dan tot het gewenste ontwerp. We bespreken dus uitvoerig uw persoonlijke wensen en verwerken deze in een tekening/schets.

Tuinaanleg

Wanneer het ontwerp door u is goedgekeurd, is het tijd om aan de slag te gaan met het realiseren van de tuin. Wij kunnen hierbij alles realiseren. Denk namelijk niet alleen aan beplanting en bestrating, maar zeker ook aan het plaatsen van uw nieuwe terras, tuinpad, oprit, bordes, schutting, vijver of (kunst)grasveld.

Tuinonderhoud

Veel mensen vinden het fijn om in de tuin te werken, maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Het kan zijn dat het niet iets is wat u graag doet of u heeft er simpelweg geen tijd voor. Wij kunnen u helpen om uw tuin er stralend uit te laten zien. Wij bieden vaste periodieke onderhoud, maar ook eenmalige onderhoudsbeurten. Benieuwd naar wat er mogelijk is? Neem dan via hier contact op. 

Bestrating

Bestrating in een tuin is zeer bepalend. Niet alleen is het de basis van de tuin, maar ook het meest prominente materiaal wat er in uw tuin aanwezig is. Of u nou uw tuin, oprit of dakterras een nieuwe uitstraling wilt geven, met de juiste sierbestrating kunt u uw tuin de uitstraling geven waar u van houdt. Een soort materiaal bepaalt niet alleen de uitstraling van de tuin, maar ook de hoeveelheid onderhoud. Wanneer u nog extra of speciale wensen heeft kunnen wij dit samen met u bespreken.

Maak een afspraak met hovenier PJ. Verwaal

Hoog tijd om eens kennis te maken en uw wensen te bespreken, als het aan ons ligt. Dus zoekt u in de regio Barneveld (Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Terschuur, Stroe, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk, Achterveld) een hovenier? Bel ons vrijblijvend via +31647594276 of stuur een e-mail naar info@pjverwaal.nl. Wij staan klaar voor u in Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Terschuur, Stroe, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk & Achterveld.

Pieter en zijn maat hebben het tegelwerk er netjes ingelegd. Mijn opdrachtgever is zeer tevreden over de uitvoering.
Werkspot Favicon
Everard van den Hoven
Werkspot ⭐⭐⭐⭐⭐
Bestrating aanleggen in voor- en achtertuin
Vriendelijke en betrouwbare man die van aanpoten weet.
Werkspot Favicon
A.M., Arnhem
Werkspot ⭐⭐⭐⭐⭐
Verandering van tuin
Wij zijn zeer tevreden over Pieter en zijn werkzaamheden.
Een aanrader!
Werkspot Favicon
Simone, Utrecht
Werkspot ⭐⭐⭐⭐⭐

Aanvraagformulier

Aanvraag

Favicon PJ Verwaal